Το Ίδρυμα φέρει το όνομα της γυναίκας που ενέπνευσε και τη δημιουργία του, της Καίτης Παπαποστόλου που έφυγε από κοντά μας στις 20 Ιανουαρίου του 2016

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΧΛΟΗΣ 1, 55236 ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Αγαπητέ μας επισκέπτη,
σε καλωσορίζουμε στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

 

Το όραμα του Ιδρύματος είναι βασισμένο στον τρόπο που έζησε η Καίτη Παπαποστόλου. Με οδηγό τη σεμνότητα και την προσφορά της Καίτης, στοχεύουμε στις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Με εφαλτήριο τη φλόγα της καλοσύνης και γενναιοδωρίας μίας γυναίκας, φιλοδοξία της ΚΑΙΤΗΣ είναι να εξαπλωθεί η θερμότητα της ευγένειας εκείνης της ψυχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Στόχος είναι, να γινόμαστε όλοι μας μέρα με τη μέρα καλύτεροι, κάνοντας έτσι και την κοινωνία καλύτερη.

 

Στόχος είναι, να γινόμαστε όλοι μας μέρα με τη μέρα καλύτεροι, κάνοντας έτσι και την κοινωνία καλύτερη.

 

Με τη βεβαιότητα ότι και εσύ μοιράζεσαι τις ευαισθησίες της ΚΑΙΤΗΣ,
σε παροτρύνουμε να :

 

Κατευθύνεις την προσοχή σου στο άμεσο περιβάλλον σου, οικογενειακό, επαγγελματικό, φιλικό, χωροταξικό ή άλλο και να προσεγγίσεις ή να επιχειρήσεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που φαίνονται να χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια και τη ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής και επικοινωνίας.
Aπαντήσεις στην πρόσκληση της ΚΑΙΤΗΣ, μοιραζόμενος/η μαζί της την πιο πρόσφατη εμπειρία προσφοράς αγάπης που είχες, είτε από τη θέση του ανθρώπου που προσφέρει είτε ακόμη από τη θέση του αποδέκτη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη κίνηση προσφοράς υπήρξε ή τη θεωρείς εσύ αλλά η αγνότητα της πρόθεσης και των συναισθημάτων που σου προκάλεσε.

Iδιαιτέρως να σκεφτείς όλα τα θετικά συναισθήματα που σου γέννησε η πράξη προσφοράς.

Tονώσεις και ενδυναμώσεις αυτές τις ανθρώπινες σχέσεις με τους λιγότερο ή περισσότερο οικείους σου, προσφέροντας ένα χαμόγελο, ένα λόγο ενθάρρυνσης ή παρηγοριάς όπου και αν αυτό χρειάζεται, τον πολύτιμο χρόνο σου ή ακόμη και τη βοήθεια που έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις.

H ονώσεις και ενδυναμώσεις αυτές τις ανθρώπινες σχέσεις με τους λιγότερο ή περισσότερο οικείους σου, προσφέροντας ένα χαμόγελο, ένα λόγο ενθάρρυνσης ή παρηγοριάς όπου και αν αυτό χρειάζεται, τον πολύτιμο χρόνο σου ή ακόμη και τη βοήθεια που έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις.

Όσοι αισθάνεστε έτοιμοι να μοιραστείτε και να προτείνετε τρόπο βοήθειας στον πλησίον,
η ΚΑΙΤΗ αδημονεί να ακούσει τις ιδέες και τις προτάσεις σας σε σχέση με τη μορφή της προσφοράς αγάπης σας
αλλά και υποψήφιους αποδέκτες της προσφοράς που γνωρίζετε.

 

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ

 

Καλώς ήρθατε σε μία περιπέτεια απ΄ όπου όλοι θα βγούμε λίγο καλύτεροι απ΄ όσο ήμασταν όταν μπήκαμε!