Σεπτέμβριος 2016

Αγαπητό μας μέλος,

Σε καλωσορίζουμε στο ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Το όραμα του Ιδρύματος είναι βασισμένο στον τρόπο που έζησε η Καίτη Παπαποστόλου. Με οδηγό τη σεμνότητα και την προσφορά της Καίτης, στοχεύουμε στις ουσιαστικές ανθρώπινες σχέσεις. Με εφαλτήριο τη φλόγα της καλοσύνης και γενναιοδωρίας μίας γυναίκας, φιλοδοξία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Προσφοράς Αγάπης ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι να εξαπλωθεί η θερμότητα της ευγένειας εκείνης της ψυχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους. Στόχος είναι, να γινόμαστε όλοι μας μέρα με τη μέρα καλύτεροι, κάνοντας έτσι και την κοινωνία καλύτερη.

Με τη βεβαιότητα ότι και εσύ μοιράζεσαι τις ευαισθησίες του Ιδρύματος, σε παροτρύνουμε να:

  • Κατευθύνεις την προσοχή σου στο άμεσο περιβάλλον σου, οικογενειακό, επαγγελματικό, φιλικό, χωροταξικό ή άλλο και να προσεγγίσεις ή να επιχειρήσεις να προσεγγίσεις ανθρώπους που φαίνονται να χρειάζονται κάθε είδους βοήθεια και τη ζεστασιά της ανθρώπινης επαφής και επικοινωνίας.
  • Απαντήσεις στην πρόσκληση του Ιδρύματος ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, μοιραζόμενος/η μαζί της την πιο πρόσφατη εμπειρία προσφοράς αγάπης που είχες, είτε από τη θέση του ανθρώπου που προσφέρει είτε ακόμη από τη θέση του αποδέκτη. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη κίνηση προσφοράς υπήρξε ή τη θεωρείς εσύ αλλά η αγνότητα της πρόθεσης και των συναισθημάτων που σου προκάλεσε.
  • Ιδιαιτέρως να σκεφτείς όλα τα θετικά συναισθήματα που σου γέννησε η πράξη προσφοράς.
  • Τονώσεις και ενδυναμώσεις αυτές τις ανθρώπινες σχέσεις με τους λιγότερο ή περισσότερο οικείους σου, προσφέροντας ένα χαμόγελο, ένα λόγο ενθάρρυνσης ή παρηγοριάς όπου και αν αυτό χρειάζεται, τον πολύτιμο χρόνο σου ή ακόμη και τη βοήθεια που έχεις τη δυνατότητα να προσφέρεις.
  • Η προσφορά σου μπορεί να είναι οικονομική βοήθεια από το περίσσευμά σου, υλικά αγαθά όπως βιβλία ή τρόφιμα, μία εξυπηρέτηση ή απλά η ανθρώπινη επαφή. Το Ίδρυμα ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ βρίσκει τρόπο να βοηθήσει επειδή μας οδηγεί η ανιδιοτελής ανάγκη για προσφορά αγάπης.

Όσοι αισθάνεστε έτοιμοι να μοιραστείτε και να προτείνετε τρόπο βοήθειας στον πλησίον, το Ίδρυμα ΚΑΙΤΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αδημονεί να ακούσει τις ιδέες και τις προτάσεις σας σε σχέση με τη μορφή της προσφοράς αγάπης σας αλλά και υποψήφιους αποδέκτες της προσφοράς που γνωρίζετε

Καλώς ήρθατε σε ένα ταξίδι της καρδιάς απ΄ όπου όλοι θα βγούμε λίγο καλύτεροι απ΄ όσο ήμασταν όταν μπήκαμε.